Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Kristallkrona - Takbelysning Made in Italy

Kristallkrona för ditt kök, vardagsrum eller sovrum. Den klassiska, moderna eller shabby chic designstil för belysning tillverkad i Italien.

Varje rum i huset behöver ett ordentligt belysningssystem. Det är därför som vi på denna del av webbplatsen visar taklampa design.
Varje produkt har valts noggrant av vår personal, många produkter gjorda i Italien gjorda av högkvalitativa material som kan klara sig över tiden till exceptionella priser.

Kristallkrona i färgat keramik och aluminium för att ge en original och kvick beröring till ditt vardagsrum. För de som tycker om att vara original, missa inte kristallkronor av värdefull kashmir för att ge ditt sovrum en varm och romantisk atmosfär.
Om du istället har en klassisk stil möbler, upptäck lamporna med det färgade Murano-glaset eller de överdådiga kristallkronor som är perfekta för ett stort vardagsrum. Ett brett urval av produkter där keramiska kristallkrona saknas för en vintage touch till ditt kök.

För alla frågor eller behov är våra operatörer redo att tillhandahålla all nödvändig information och hjälpa dig att göra ditt köp på ett enkelt och säkert sätt. Med bara några klick får du i ditt hem en kristallkrona av italiensk design som är vacker och perfekt för ditt rum, i linje med inredningen och den personliga smaken av hela familjen.