Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Utomhusstolar - Plast, Trä och Järn - Tillverkad i Italien

Trädgårdsstolar som är handgjorda i Italien i plast, trä och järn.

Trädgårdsstolar är drottningarna i vår yttre miljö som är en balkong eller en stor trädgård. Hitta också de bästa trädgårdsborden att sätta ihop med dina stolar!

Vi har många modeller och material. På vår hemsida hittar du stolar gjorda med naturliga element för att ricreate en vintage evironment som trä, bambu och teak. Ett exempel är stolen Talenti Moon gjord med naturlig teak. Men vi glömmer inte heller syntetiskt material för en modernaste miljö. Du kan se Vondoms stolar i polypropylen Delta och Frame.

Trädgårdsstolarna i rostfritt stål och aluminium är ett slitstarkt komplement som ger elegans till miljön. För de som kan ha en täckt plats för utemöblerna, kan de välja bekväma och stoppade stolar med färgad kudde som ger en glamourrörelse. Bland varumärket som föreslår dessa produkter kan du hitta Talenti med linjen Rope, Coro med modellen Jubeae med sittplats och ryggstöd tillverkad med snodd.

I slutet är hopfällbara stolar, praxis och ljus för människor som inte har mycket plats utanför. På vår hemsida hittar du alla lösningar du önskar. Alla presenterade produkter är gjorda av högkvalitativa material och de är resultatet av ett noggrant urval av våra anställda.
Kom och upptäck världen av moderna designstolar!