Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Trädgårdsbord i Teak Trä eller Aluminium

Fasta trädgårdsbord i trä eller aluminium tillverkade i Italien: design av de bästa varumärkena för kvalitet, motstånd och material.

Har du alltid många vänner till lunch eller middag? Gillar du att organisera partys i din trädgård? Har du en utomhus för liten och du vet inte hur man ska förse den? Trädgårdsborden som du hittar i denna kategori är perfekta för dig! Du hittar ett stort urval av storlekar och former för att skapa ditt bästa utomhus.

De fasta utomhusborden vi visar er olika i former, storlekar och material. Du, som älskar stålets ljushet förenad med den solida kärnan, den modellen med rektangulär form.
Men om du föredrar ett syntetiskt material som vi har för dig, har Collection Vondoms bord med polyeten modell vit lackat, bordet med rundade kanter eller specialbordet av Viadurini i trädgårds kollektionen gjord med samma material i de andra två men handvävda.

Alla dina önskemål kommer att vara nöjda! Vi glömmer inte ens de som föredrar hig trädgårdstabeller att använda med moderna avföring. Upptäck modellerna av Vondom gjorda med polypropen svart eller vitt!
Vad väntar du på? Det är det perfekta ögonblicket att presentera din trädgård en vacker designkontakt!