Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Trädgårdsbord i Teak Trä eller Aluminium

Fasta trädgårdsbord i trä eller aluminium tillverkade i Italien: design av de bästa varumärkena för kvalitet, motstånd och material.

Har du alltid många vänner till lunch eller middag? Gillar du att organisera partys i din trädgård? Har du en utomhus för liten och du vet inte hur man ska förse den? Trädgårdsborden som du hittar i denna kategori är perfekta för dig! Du hittar ett stort urval av storlekar och former för att skapa ditt bästa utomhus.

De fasta utomhusborden vi visar er olika i former, storlekar och material. Du, som älskar stålets ljushet förenad med den solida kärnan, den Joint modellen med rektangulär form, gjord av Coro ett nytt varumärke som finns på vår hemsida. Och om du vill ge en elegant touch kan du välja bordet Radice Quadra med aluminiumben och kristalltopp till den innovativa samlingen Fast Outdoor Lifestyle.
Men om du föredrar ett syntetiskt material som vi har för dig, har Collection Vondoms bord med polyeten Faz modell vit lackat, Ufo bordet med rundade kanter eller specialbordet Chad av Viadurini i trädgårds kollektionen gjord med samma material i de andra två men handvävda.

Alla dina önskemål kommer att vara nöjda! Vi glömmer inte ens de som föredrar hig trädgårdstabeller att använda med moderna avföring. Upptäck Spritz-modellerna av Vondom gjorda med polypropen svart eller vitt!
Vad väntar du på? Det är det perfekta ögonblicket att presentera din trädgård en vacker designkontakt!