Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Smidesjärn Enkelsängar - Handgjord i Italien

Smidesjärn enkelsängar med en modern och vintage design för sovrummet tillverkat i Italien.

Råvaruprinsen i detta avsnitt är smidesjärn. Detta material finner ett kreativt uttryck i skapandet av smidesjärn enkelsängar.
Dessa sängmodeller kan passa perfekt i moderna miljöer i lantlig stil.

Bland förslagen till vår onlinekatalog finns sängar med unik dekor på huvudgavlan och sängar med färger med många olika nyanser som svart, brun, grå, brons eller till och med som de mest känsliga pastellfärgerna. Till exempel kan de som vill ha en extremt feminin och glamorös säng välja en vit smidesjärn-enkelsäng.
Även i detta fall kan de platsbesparande lösningarna för sängarna med förvaringsfack, dolda under madrassen och de perfekta stavarna för att optimera det nödvändiga utrymmet inte saknas.

Låt dig förvånas av de många modellerna av de bästa smidesjärnbäddarna som du har valt ut av vår personal. Och för att slutföra inredningen i ditt sovrum, titta också på våra förslag om trägarderober och byrå i klassisk stil. Om du behöver ytterligare information, tveka inte att kontakta oss via vårt telefonnummer eller genom att skriva till våra e-postadresser. Vi hjälper dig gärna och ge dig råd om dina online-köp.