Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Bord och Stolar - Italiensk Design för Hem

Köksbord och vardagsrumsstolar för hemdesign i en tillverkad i Italien-stil: utdragbara bord, konsoler, pallar och moderna stolar.

Varje hus har en layout och en byggnad som skiljer sig från de andra husen, det råder ingen tvekan om detta. Men från små studior till stora villor kännetecknas varje hus av närvaro av sovrum, badrum, vardagsrum och kök.

I detta avsnitt har vi valt och grupperat de mest ursprungliga italienska moderna bord och stolar för köket, matsalen och vardagsrummet. De är mycket speciella och färgglada möbler, tillverkade av högkvalitativa material , som keramik, massivt trä, melamin, aluminium, härdat glas,allt tillgängligt till mycket överkomliga priser. Innovativ design och ljusa färger gör dessa stolar och bord unika. När du kan identifiera deras optimala plats kommer det inte att finnas några problem: dina gäster kommer alltid att bli förvånade och också roade över det originalitet som du har beslutat att inreda ditt hem . Till ditt förfogande, fasta bord , utdragbara bord , klassiska stolar och moderna stolar , konsoler och kökspallar .

Tillräckligt för monotoni och strikthet även i vårt hem, du behöver lite stil och en känsla av galenskap för att göra huset till den mest välkomnande och gästvänliga plats som är möjlig, inte bara för gäster utan för det första för oss själva. För frågor eller information om produkterna eller köpprocessen står vi till ditt förfogande så tveka inte att kontakta oss . Att välja optimala stolar och bord för vardagsrummet, i trä eller metall, täckt i imiterat läder eller i andra mer andningsbara material, är ett grundläggande val att skapa en välkomnande miljö i linje med vår smak och trender.