Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Trädgårdsbänk att Möblera Utomhusområden med Stil

Trädgårdsbänkar lämpliga för både ett kontrakt och en hemmiljö och privat miljö - Anpassningsbar modern italiensk designstil.

Bland våra förslag finns teakbänk undertecknad av det kända italienska varumärket Talenti, för dem som älskar lyx och klassisk stil.
Eller metallbänk av målat aluminium som kan anpassas i färg. En modern stil och gjord i Italien kvalitet för dem som älskar enkelheten i linjer och former.

Men vi av Viadurini tänker också på dem som föredrar formlighetens originalitet genom att föreslå ett nytt varumärke som heter Slide som skapar utomhusbänkar av polyeten som bänken med formen av den skriftliga anpassningsbara kärleken med avseende på färg eller Snake-moduluppsättningen till skapa kompositioner av unika bänkar med strålande ljus.

För en anpassad offert kontakta oss, vi kommer gärna att skapa din uppskattning och ge dig all information du behöver för att fortsätta med inköpet. Vi är tillgängliga via lämplig chatt, telefonnumret du hittar på webbplatsen och vår e-postadress.