Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Toalett Klassisk och Design för Färgad Vägghängd Toalett - Tillverkad i Italien

Toalett för att möblera badrummet med den klassiska designen av vit keramik eller vågat med svarta eller guldfärgade toaletter. Vattenskåp utformad och designad med olika former men alltid fokuserat främst på komfort och praktiska och samtidigt på estetik med de raffinerade designerna i italiensk hantverk.

Klassisk och färgglad badrum toalett för design av sanitetsartiklar

För att möblera ett badrum med funktionell design kan vi inte försumma design toalett. I vitt är champagne eller färgad keramik grundläggande element för ett raffinerat och väl färdigt badrum.

Toaletten  är en sanitetsapparat som består av en vattenskåp, vanligtvis gjord av keramik. Tillsammans med bidet anges det med villkoren för badrumsarmaturer åtminstone i betydelsen av det italienska badrummet. I de flesta andra västländer ökar trenden med bididspridning.

Toaletterna kan särskiljas efter typ av sammansättning i:
  • vägghängd toalett, helt lossna från golvet med väggavlopp
  • väggmonterade toalett, annars kallade urinaler
  • golvtoalett med piedestal, med golvbrunn, med normaliserad höjd
Golvstående vattenskåp kan installeras utan problem och var som helst. För enkelt underhåll rekommenderas de kompakta, släta modellerna utan synlig hårdvara eller urtag. En toalett med förskjutet avlopp anpassar sig perfekt till det befintliga systemet.

Den hängande toaletten, å andra sidan, är användbar för ett badrum på mått, eftersom de också installeras på icke-standardhöjder. För en bättre tätning är det lämpligt att tjockna väggen med cirka tio centimeter, för att garantera korrekt stöd.