Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Vintage Stolar med Retro Design i Trä, Järn, Plast, Läder och Tyg

Vintage stolar för att ge en touch av retrostil till ditt italienska designhus.

I det här avsnittet på vår webbplats presenterar vi stolarna i vintage stil, våra förslag kommer från ett noggrant urval som vår personal har gjort för dig genom att välja retrostil och designen på 50 - 60 - 70 - 80 och italiensk design förfinad och elegant. Du hittar designmodeller designade i en modern nyckel och gjorda med forntida och traditionella material som läder och läder eller mer modernt som miljöläder.

Vintagestolarna till matsalen i denna kategori är producerade av de bästa italienska märkena i sektorn specifikt för Viadurini och tillverkade med bekväma material designade för att hålla över tid, med intakt charm och elegans, tillgängliga individuellt eller i uppsättningar av 2.
Du hittar modeller med släta eller flätade ryggar med eller utan armstöd (täckta eller inte). Stolar finns i olika fasta färger: vit, svart, grå, beige, brun, taupe, röd, mörkbrun, färgad eller rutig, i korta färger idealisk för kontor, kök, vardagsrum och varje rum i huset.

Du kan köpa online med maximal säkerhet, och om du inte hittar exakt vad du letar efter eller behöver mer information, tveka inte att kontakta vår personal utan skyldighet. Vi hjälper dig gärna och hjälper dig vid ditt köp online.