Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Trädgårdsbord Utdragbart av Italiensk Design

Utdragbara trädgårdsbord för lyx tillverkad i Italien: modern och vintage design för din utomhus.

Sommaren kommer och tar med sig en önskan att organisera många vackra middagar med våra vänner i den eleganta atmosfären i vår trädgård eller en uppfriskande happy hour på terrassen. Vad kan inte sakna i ditt utomhus? Ett praktiskt trädgårdsbord utdragbart! Tack vare confortables lämnar på båda sidor eller till extraheringsytorna blir det enkelt och snabbt att lägga en plats vid bordet för att välkomna även de oväntade gästerna.

Materialen som är mer anställda för att realisera utelämningsborden är olika, men mer commons är plast, trä, aluminium och järn. Om du vill ha en vintage, classique eller shabby chic effekt, är det bästa materialet, men också det mest värdefulla och eleganta teakträet. Det behandlas speciellt för utomhusen, för att hålla glansen och kvaliteten över tiden. Ta reda på förlängningsbordet med en aluminiumkonstruktion och en naturlig teakplatta. Det är inte en slump att dessa bord med träteak är bland de mest motståndskraftiga för utomhusbruk. Ett annat exempel är bordet med teakben och HPL-topp som passar både inom och utomhus.

För den som föredrar en mer träningslös och lättlösning kan man välja bland de flesta typer av plast- eller hartsförlängande trädgårdsbord. Detta val kommer att vara intakt under många år och det behöver inte särskilda försiktighetsåtgärder. Slutligen för en modern effekt kan du också välja ett förlängningsbord tillverkat med aluminium målade med härdat glas topp. 

Få insikt om våra erbjudanden och köp säkert på vår hemsida det utökade trädgårdsbordet som du alltid har drömt!