Som Asimo - Lyxen Möbler Online

Viadurini föddes 2015 i den charmiga medeltida staden Santarcangelo di Romagna, bredvid den soliga, turistiska Rimini. Och det är just här, i den ljusa och varma "Riviera Romagnola", full av passion och entusiasm som utvecklar och fördjupar idén som ligger bakom företaget Viadurini.
Namnet antyder ingenting? Vi valde det eftersom Via Durini är den berömda lyxmöbelgatan i Milano och vårt mål är att förändra designshopping genom att sprida italienska designmöbler över hela världen och inte mer världen på en enda gata!

Giuliano Cranchi, Giovanni Cranchi och Gianni Gozzi, grundare av Viadurini, älskar designen och kvaliteten på de tillverkade i Italien och de har överfört denna passion också till sitt team. De tror att de resurser vi har i Italien tack vare de många hantverkare som erbjuder exklusiva och kvalitetsprodukter förtjänar en showcase att lysa på internationell nivå. Vi väntar ständigt Italien på jakt efter hantverkare som producerar unika och specialprodukter att erbjuda våra kunder.
Vårt slogan är: "e-handeln eller så kommer du att hantera den eller så kommer du att uthärda den" och vi började detta äventyr i designmöbelvärlden på ett okonventionellt sätt för vissa människor, men vi övertygade om att det kommer att vara handeln med framtida. Vårt mål är att ge alla människor som älskar italiensk design möjlighet att köpa den bekvämt hemifrån i Italien, i många europeiska länder och inte bara!

Vår verksamhet växer främst utomlands, i länder som Frankrike, Spanien, Storbritannien, Tyskland, Schweiz, Belgien, Polen, USA och Ryssland, men vår struktur gör det möjligt för oss att nå alla delar av världen. Allt detta är möjligt tack vare vårt operativa team bestående av 35 personer inklusive 15 modersmål som tar hand om våra kunder på deras modersmål och svarar på förfrågningar i realtid i 19 e-handelsfastigheter.
Om du vill bli uppdaterad om våra erbjudanden och om de nya funktionerna vi erbjuder på vår webbplats, registrera dig på vårt nyhetsbrev via nedanstående format eller följ oss på Social och på vår blogg! Via Facebook, Instagram, Pinterest och många andra som du hittar på vår webbplats. Vi kommer att visa dig de bästa nyheterna i designvärlden!
Email Newsletter
Nyhetsbrev
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro