Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Trädgårdssoffa i Italiensk Design

Utesoffor för terrassen eller trädgården med modern stil eller klassisk vintage design gjord med lyxmaterial.

Trädgårds soffan är ett måste, viktigt för att njuta av stunder av avkoppling i ditt hem. Du kan välja soffan enligt din smak och stil. 2 eller 3 sits soffor, från klassisk till modern, från vintage till industriell stil, från land till provencalsk, kommer de att kunna göra din trädgård eller terrass unik.

Materialen som används för trädgårds soffor är många, det är lämpligast för dem som vill använda naturmaterial, i vintage eller klassisk stil finns trädgårds soffor.
Av utomhus soffor finns många typer, speciellt behandlade för att motstå dåligt väder och klimatproblem. Iroko, en typ av afrikansk trä som är mycket lämplig för sitt motstånd mot utomhus, teak, ett mycket dyrbart trä infödd i södra och sydöstra Asien och är vanligtvis en del av tropiska och subtropiska asiatiska skogar. Rattan är ofta utvald eftersom det är ett motståndskraftigt material men samtidigt eftertraktade, såväl som vattentätt och lätt.
För dem som älskar en modern stil, kommer en järn eller aluminiums soffa att vara perfekt, förvandla din trädgård till en oas av fred med en sagolik atmosfär. För form och färg är allt baserat på din personliga smak plus kuddar kommer att vara där och mer soffan blir bekväm!

Med oss kan du hitta någon lösning och färg du föredrar, alla produkter som presenteras i katalogen är gjorda av högkvalitativa material och är resultatet av ett noggrant urval av våra anställda.
Kom ihåg att du utan tvivel hittar oss till ditt förfogande. Det är ett nöje för oss att hjälpa dig att välja den moderna eller klassiska utomhus soffan som passar dig! Upptäck våra erbjudanden och köp online trädgårds soffan med modern design av dina drömmar!