4-sits soffa i teak, repvävning och kuddar - Bellatrix

  • Kod: BELLATRIX1
kr 46.481,92 kr 58.102,31 -20%
Material teak, aluminium, Olefin/PP ROPE vävning och tyg
Leveranstider 7/10 arbetsdagar

Modulär trädgårdssoffa i teak, ryggstöd i aluminium och Olefin/PP ROPE vävning och kuddar

Utomhussoffa tillverkad med 2 strukturer i teak och 4 sittdynor i ljusgrå olefintyg , 4 avtagbara ryggstöd i aluminium och väv av olefin/PP ROPE, ökenmixfinish .

Denna trädgårdssoffa är en sann oas för avkoppling utomhus , en inbjudan att njuta av skönheten och lugnet i din trädgård. Dess rena och linjära design gör den till en mångsidig del, perfekt för att lägga till en touch av elegans till alla utomhusutrymmen. Den naturliga teakramen passar perfekt med tygets neutrala nyans och skapar en kombination av stil och naturlighet som fångar essensen av friluftsliv.

De generöst vadderade kuddarna garanterar maximal komfort , medan de högkvalitativa tygerna ger optimal motståndskraft mot atmosfäriska ämnen.

Det är ett inredningselement som återspeglar design och uppmärksamhet på detaljer, aspekter som uppskattas mycket av de mest krävande kunderna. Perfekt för stunder av paus, för att läsa en bok eller för att välkomna vänner och familj, denna soffa representerar ett praktiskt och samtidigt sofistikerat val, som förvandlar trädgården till en förlängning av huset.

Mått:

  • trästruktur + sittdynor: längd: 180 cm x djup: 90 cm x höjd: 40 cm vardera
  • ryggstöd: längd: 85cm x djup: 6,5cm x höjd: 48cm
Flätningsrepen är av överlägsen kvalitet. De är gjorda av olika material alla med specifika egenskaper för utomhusbruk: de säkerställer hög motståndskraft mot regn, salt, för tidig missfärgning, mögel. Samtidigt som man säkerställer högt mekaniskt motstånd är det bäst att undvika kontakt mellan fibern och spetsiga eller skärande föremål som kan skada den oåterkalleligt. För rengöring, vid behov, rekommenderar vi att du använder en mjuk borste och neutral tvål med varmt vatten.

Utvalt teakträ av indonesiskt ursprung, som kommer från kontrollerade och hållbara avverkningsskogar (INDONESIANLEGALWOOD). Teak klassas som det mest värdefulla träet som finns för utemöbler. Det är extremt hållbart, stabilt, resistent mot atmosfäriska ämnen, svampar, attacker av parasiter och insekter. Innehåller höga halter av naturliga oljor som gör den resistent och begränsar fuktupptaget. Med tiden tenderar teakmöbler som utsätts för sol, regn, fukt etc. i allmänhet att bli silvergrå till färgen: detta beror på en ytoxidationsprocess som naturligt skyddar träet. Denna process är rent estetisk och skadar inte träets struktur eller kvalitet. Uppkomsten av olja på ytan av teakmöbler är en naturlig process: oljan kan läcka under de första månaderna, mer eller mindre konsekvent beroende på i vilken miljö möblerna är placerade. De naturliga oljorna som finns i teak är det som gör det till det bästa träet för utemöbler.
Vi rekommenderar inte att du placerar nya teakmöbler utomhus i närvaro av porösa stengolv, åtminstone förrän processen för oljebeläggning på ytan har minskat. Vi rekommenderar inte att du lämnar kuddar i direkt kontakt med teakytor under denna process eftersom de med största sannolikhet kommer att bli fläckiga (tyger färgade med naturlig teakolja kan fortfarande rengöras med mild tvål och vatten). Mängden olja som kommer ut ur teaken under de första månaderna kommer att vara rikligare och därför mer sannolikt att orsaka fläckar på ytor och tyger.
Eftersom teak är ett naturligt oljigt trä är det inte lämpligt att måla. Varje applicerad finish kommer inte att fästa ordentligt på ytan och kommer att börja försämras efter ett tag. Vi rekommenderar inte användning av träolja på teak: den ger inget ytterligare skydd, faktiskt, ett överskott av extern olja kan leda till att det bildas mögel på de mörkfärgade ytskikten. Dessa fläckar kan sedan endast tas bort med aggressiv slipning.

Kuddarna är gjorda med polyuretanskum och dacron stoppning. Kuddöverdragen är alltid gjorda med specifika utomhustyger (med fotoresistens och vattenavvisande behandlingar och egenskaper). För att undvika krympning och för att bevara tygets egenskaper rekommenderar vi endast torr- eller handrengöring vid låg temperatur.

OBS: 4 sittdynor, 2 ryggdynor 80x50 cm, 2 dynor 40x40 cm och 2 rullar 70xdiam.15 cm ingår. Kuddarna är alla i ljusgrå finish men det går att anpassa dem.
Kontakta oss för mer information eller för en offert genom att använda formuläret " Begär information ".
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev