Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Franska Sängar - Made in Italy

Fransk säng med modern design av trä eller smidesjärn för sovrummet i Italien.

Den franska sängen, även känd som en queen size-säng, är en populär produkt för dem som sover ensamma och inte vill ge upp komfort och utrymme.
Storleken på denna typ av säng är vanligtvis mellan 110 och 125 cm, och är också ett praktiskt mått för barnrum i nya hem som vanligtvis inte har ett mycket stort kvadratmeter.

På Viadurini kan du hitta ett brett utbud av franska sängar med förvaring, vilket optimerar utrymmet genom att få ett stort bröst för att lagra lakan, filtar och linne utan att ta upp dyrbart utrymme i garderoben. Om du letar efter något mer speciellt kan du ge utrymme för din kreativitet genom att välja en smidesjärn fransk säng som är mer förfinad i stil eller klädd i tyg eller ekoläder för dig som föredrar en modern och trendig stil

Det är också möjligt att begära specialanpassade sängar och andra anpassade funktioner. För att göra det, kontakta bara vår kundtjänst i lämpligt format som ingår i produktdatabladet eller genom att skriva ett e-postmeddelande till adressen på vår webbplats. Vår personal kommer att kunna skapa en personlig offert och svara på dina frågor.