Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Golvlampor design, modern och klassisk design gjord i Italien

Designa golvlampor, klassisk, modern, shabby chic och vintage för att tända upp allt ditt hemgjorda i Italien.

Denna del av vår katalog är avsedd för golvlampor design.
Varje förslag som du hittar i det här avsnittet är utformat för att hjälpa dig att skapa moderna och designmiljöer som utnyttjar den unika skönheten hos vart och ett av dessa golvlampor.

Varje rum har sin egen typ av ideal stående lampa, de som föreslås här låter dig enkelt förse hela huset.
Vissa av dem kännetecknas av linjära och mjuka former som gör dem verkligen exceptionella och av oöverträffad skönhet. De är perfekta när du behöver ge en snygg stil till en dålig, dygnet runt vistelse eller till ett sovrum eller en studio.
Andra lampor är gjorda med enklare och kvadrerade linjer för att komma ihåg en kub eller en astrolabe. För de som istället har stora utrymmen är mycket intressanta välvda golvlampor, en minimal design för att belysa ett hörn av vardagsrummet där du kanske har placerat en fåtölj för att skapa ditt läshörn.

Vi påminner dig om att varje föreslagna artikel är gjord av högkvalitativa material för att garantera ett enkelt och framför allt säkert köp över tiden. För varje artikel har vi skapat ett specifikt produktblad komplett med all nödvändig information för att noga kunna utvärdera den bästa belysnings golvlampan enligt dina behov. För frågor eller oro kan du kontakta vår personal via e-post eller direktchatt, det är redo att ge dig all nödvändig information.