Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Trädgårdsbord Trä - Modern Lyxdesign

Trädgårdsbord i teak eller massivt trä för lyxen i huset och din exteriör eller balkong.

Drömmen om sommarsäsongen definierad av dagar och tillfällen av avkoppling spenderad inte bara vid havet eller på semester, men också i vår trädgård, kommer det att uppnås. Att dela utomhusutrymmet med familj eller vänner, organisera en trevlig frukost, en färsk happy hour eller en god grill behöver närvaro av komfortabla inslag av möbler: Trädgårdsborden av teak trä är ett perfekt val för framgångsrika evenemang!

Viadurini föreslår de bästa utomhusborden av teak. Teaket är ett asiatiskt trä mest prisvärt, vilket ger säkerheten för en produkt som tillverkas med träresistens för fuktighet, saltighet och atmosfäriska förändringar. Ett teakbord för utomhus säkerställer inte bara funktionella egenskaper utan också estetiska och designlösningar för att uppfylla alla krav. Förutom teak har vi några modeller i akacieträ eller i mahogniträ tillgänglig rund och rektangulär för vem som inte vill hålla bordet alltid ute, men sätta det in på vintern eller den dåliga vägen.

Du kan inte välja? Här för dig några idéer: Trädgårdsbord med teak i olika storlekar med rektangulär form är perfekta för att göra intim middag eller en stor fest. Vi visar dig vid bordet där teaket kommer ihop med marmor och modellen där teakförbindelsen aluminium.
 
För vem vill ha ett modernt bord kan värdet av ett rundbord värdesättas. Ta reda på den Real Table modellen av samlingen Viadurini in the Garden, ett stort bord med basen i harwood och toppen i teak till 8/10 personer som är perfekta att äta utomhus med många vänner. Den speciella delen av bordet är det centrala rotationsplanet (mallvagnstationen) som gör det möjligt att ta alla stavar utan att stå upp.