Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Trädgårdstillbehör och Trädgårdsideer - Italiensk Design

Tillverkad i Italien trädgårdstillbehör, lyxidéer: flytande barer, träsvängningar och hängmattor.

I din trädgård kan du inte sakna den trädgårdsideer och trädgårdstillbehör som bidrar till att göra dina utomhusytor eleganta och unika. Dessa objekt är en prägel av klassen för att slutföra ditt trädgårdshörn med vardagsrummet eller poolen på ett original sätt.

Bland de olika förslagen i denna kategori kan du hitta funktionella flytande barer undertecknade av det kända italienska varumärket Trona av nautiskt ekologiskt läder utformat för dem som gillar att organisera underbara poolfester med vänner.
För dem som älskar grön och växter, kan de inte missa de ljusa vaserna med olika former och storlekar från ädelstenar till de mest klassiska rundvaser. Ett objekt som inte bara är funktionellt för dina växter, utan också en modern stil som ger dina utomhusytor en unik ljus atmosfär.
Men inte bara för barnen den underbara träsvingen signerad av Talenti eller den underhållande hängmatta för att hylla en avkopplande mexikansk stil.

Med tanke på vårt noggranna urval av produkter är var och en tillverkad av material av hög kvalitet som tillverkats i Italien, varaktigt och praktiskt att hålla.
Om du har några frågor, tveka inte att kontakta oss via lämplig chatt eller vår e-postadress. Vi står till ditt förfogande för att hjälpa dig att göra det slutliga köpet av trädgårdstillbehör som är optimala för dig.