Made in Italy

2 stycken Vit, Beige eller Grå Polyetylenvas - Skin från Myyour

  • Made in Italy
  • Kod: 70301SKIN
kr 16565,81
Åtgärder Inf. 33 L sup. 60 H 120 cm
Leveranstider 3/4 arbetsveckor

Designvas i poleasy för inomhus eller utomhus, tillverkad i Italien, 2 stycken.

Design: en & is Studio
Hud är en familj av vaser med linjär form, dess charm döljs bakom dess struktur som utlöser önskan att röra vid dem. Den exklusiva ytan är inspirerad av observationen av detaljerna som den naturliga miljön lever som avslöjar uppenbarligen osynliga men inte obetydliga detaljer och geometrier: allt har sin egen hud. Skin, är familjen av vaser som integrerar Myyour-samlingen. Präglad tryckt Poleasy-version med markfästplatta medföljer.
Det finns två storlekar: S på 55 cm i diameter och 60 cm i höjd och L på 60 cm i diameter på 120 cm i höjd. I båda fallen är hålet för att sätta in växten alltid 32x32x23,5H cm.

Ytbehandling: POLEASY® finns i olika färger.

Det är inte bara design och teknik som gör skillnaden i Myyour-produkter: även vad gäller material kan det Padua-baserade företaget nu uttrycka sitt maximala tack vare en ny speciell polyeten som heter Poleasy® , utvecklad genom år av forskning med syfta till att eliminera de ytmikroporer som är ansvariga för bildandet av fula patiner och med tiden också för eventuella sprickor.
Poleasy®, ett exklusivt globalt patent, löser definitivt problemet och garanterar Myyour-skapelser mer kompakta ytor och verkligt unika prestanda när det gäller hållbarhet, tvättbarhet och färgglans.
Poleasy® med utmärkta mekaniska egenskaper, UV-stabiliserad för utomhusapplikationer. 99% fri från ytporositet.

Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro