Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Design Radiatorer - Hemvärme

Hydrauliska radiatorer för badrummet och vardagsrummet i Italien design: kraft från 500 till 3000 w.

Alla modeller är tillverkade av högkvalitativa material och tillverkas i Italien av ett viktigt företag i sektorn som presenterar dem exklusivt för Viadurini.

Väggradiatorer för vardagsrum realiserade i vertikal form med äkta träskydd, för dig som älskar den klassiska och naturliga stilen, med ett lock eller en spegeldekoration som en musikalisk not, för de som vill ha en elegant möbel och funktionell. Men också färgade radiatorer med slingrande linjer för dig som älskar original och modern design. De är också tillverkade i stål och kan anpassas i storlek och färg. Vi är säkra på att dessa moderna värmare kommer att erövra dig och dina gäster.

Det skapar ett effektivt och viktigt värmesystem med våra anpassade lösningar för att få ut mesta möjliga av din uppvärmning eller för att skapa ett nytt ekonomiskt och designsystem. Vår personal står till ditt förfogande för att ge dig mer information eller förtydliganden om de produkter som presenteras här. Tveka inte att kontakta oss på vårt telefonnummer eller skriva till vår e-postadress på webbplatsen.