Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Bordslampa - Belysning Made in Italy

Moderna, klassiska, shabby chic och vintage bordslampor med och utan ledningar för din hemdesign och tillverkade i Italien belysning.

De är vackra komplement som kan ge bekväma och avkopplande miljöer för alla som behöver lite förtjänt vila.

Bordslampor för sovrummet och bordslamporna för skrivbordet i studien eller perfekt för ett litet bord i vardagsrummet, kommer alla dina önskemål att uppfyllas.
Trevliga och moderna bordslampor av vit eller färgad nebulit undertecknad In-es.artdesign för att komma ihåg månens yta eller av samma märke lamporna i vävt bomull med bas i färgat stål.
För att hålla sig på originalitetens tema, undertecknade de magiska och roliga bordslamporna Myyour gjord i de mest varierade formerna, från plantor av bonsai, rosor och tulpaner.
I stället för de som älskar den klassiska stilen erbjuder vi trästabellampor med tyghatt. Elegant och tidlöst, de är idealiska för dem som har valt en stil med klassisk och enkel inredning för sitt hem.

Som alltid erbjuder vi dig artiklar gjorda av högkvalitativa material och produkter till mycket överkomliga priser. Vårt mål är att erbjuda inredningstillbehör som inte bara är din extrema tillfredsställelse utan också funktionell och praktisk utan att bli ett värdelöst slöseri med rymden. För ytterligare information är vår personal till din förfogande, hjälper dig och rådgör dig med det slutliga valet av sänglampan perfekt för ditt sovrum eller i valet av bordslampan som passar bäst för salongen eller din studie.