100% Säkra Betalningar - Produktgaranti

SÄKRA BETALNINGAR 100%

Säkerhet är en prioritet för viadurini, så din information kommer att krypteras. Alla betalningar kommer att behandlas genom en säker server-till-server-anslutning med hjälp av SSL-protokollet (Secure Sockets Layer) med 128-bitars kryptering och VERISIGN-protokollet.

Vilka betalningsmetoder finns?

Viadurini erbjuder många betalningsalternativ och låter dig använda kreditkort. Vi erbjuder dig möjligheten att bekvämt betala med:
Kreditkort
• Prepaid Card
• Banköverföring
• PayPal

I fallet med betalning med kreditkort, vi vill ha till hands för Secure koden för att snabba upp ditt köp.

E 'kan välja betalningssätt under beställningsprocessen?

Du måste välja olika betalningar före köp. Betalningar med kreditkort kommer att godkännas av båda viadurini, både kortutgivaren för att skydda säkerheten och förhindra bedrägeri.
E 'kan också betala via banköverföring eller genom att tillhandahålla en kopia av insättningsblanketten att info@viadurini.se eller via ett Paypal-konto.
Kom ihåg att du kan skicka varan endast efter att ha kontrollerat den faktiska mottagandet av pengar.

GARANTI

De produkter som köps på Viadurini.it kommer med en 24 månaders garanti

Viadurini.it och / eller partners tillverkarna svarade, i förhållande till de produkter som köps av kunden, har laglig garanti för överensstämmelse med de villkor som anges i artiklarna. 128 ff. i konsumentlagen enligt konst. 6 av de allmänna försäljningsvillkoren.
Rättigheter denna garanti kommer att införas om produkterna har använts på rätt sätt, med respekt för de instruktioner som ingår, och den avsedda användningen, mot uppvisande av faktura av kunden. Kostnaderna för återlämnande av produkter för garantiperioden effekten kommer att bäras av viadurini.it och / eller partnertillverkare.

Av produkt originalitet garanti
Viadurini.it har privilegierade relationer med varumärken / designers / hantverkare. Varje produkt är garanterad, original och mycket ofta produceras exklusivt bara för våra kunder.

De produkter som köps på viadurini kommer med garanti?
International Design srl Via del Pino 21, Postnummer 47.822 Santarcangelo di Romagna (RN) CF e PI: 04187360401. REA RN 329.370, som äger platsen www.viadurini.se. Vi garanterar största allvar och tillförlitlighet för att stödja inköp, hantering av beställningar och returer, när det gäller leveranstider meddelas på webbplatsen. Om du stöter på några oförutsedda händelser med oss, kommer du alltid att meddelas. För mer information om viadurini.it använder e-post info@viadurini.se.
Email Newsletter
Nyhetsbrev
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro