Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Belysning - Vägglampa Shabby Chic

Vägglampa och vägglampor i provencalsk stil shabby chic för belysning tillverkad i Italien.

Om du letar efter en belysning som överensstämmer med tiderna men som inte ger upp en återkallelse till det förflutna med hans shabby design, är detta avsnitt i vår katalog perfekt för dig.
Alla föreslagna idéer på vår webbplats kännetecknas av en retrò-design som inte går obemärkt tack vare hans karakteristiska form och hans vintage dekor.

Den shabby applikationen som väljs ut och föreslagits av vår personal, kombinerar perfekt en funktionell design som gör det möjligt att skapa ljusspel och magisk atmosfär och en materialkvalitet av stor vikt.
Varje bit i denna kategori av produkter ger en chic och retrò touch till alla miljöer tack vare hans dekoration som upphöjer elegansen och charmen.

Välj den shabby applikationen som är bäst lämpad för din stil och din smak, utan att ge upp det stilelementet och den italienska designen som kännetecknar den och med bara några klick får du hemma ett vackert möbel. För några frågor eller tvivel, snälla inte att kontakta vår personal som gärna hjälper dig under hela köpprocessen.