För telefonorder ring + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Radiatorer design och hög kvalitet biocamini

Hur man slår ihop uppvärmningen, hållbarhet, modernitet och design i en enda lösning?

I värmesektionen för huset, Viadurini presenterar produkter för varje värmebehovet och samtidigt miljöer inredning. Ja, eftersom även den estetiska aspekten är viktig. Hitta fakta produkter som kombinerar energieffektivitet, estetik och kompakthet Cordivari Stratos som den nya generationen av termiska konstruktionspaneler och röstade för att utforma produkter såsom radiatorer och handdukstorkar med rabatt varumärke.
Bredvid extremt effektiva och funktionella produkter såsom värmepannor och varmvattenberedare hittade produkter främst estetisk funktion såsom elektriska spisar, bioetanol eldstäder finns i många typer: från små storlek för användning på bordet, till för infällda mönster mycket liknande vägg i realtid skorstenar att sluta med modeller från marken enkelt flyttas från rum till rum i huset.

De bioetanol eldstäder (eller biocamini för korthets skull) fungerar genom att bränna en mycket miljövänligt bränsle som ger en tilltalande estetisk effekt. Vi ville erbjuda i webbutiken Viadurini bästa eldstäder bioetanol på marknaden att erbjuda enkel men briljant idé. Genom att använda den här typen av eldstäder kan inte bara lätt värma ditt hem, men de flesta kommer att ha en modern och design komplement i full respekt för miljömässig hållbarhet. Inga skadliga utsläpp, inget trassel på grund av virkeslager, ingen installation problem som visar sig vara snabbt och säkert.

Men väldigt ofta de klassiska eldstäder är komplicerade att installera och kräver en särskild skorsten, med betydande konstruktionsproblem. Utan istället valt en öppen spis bioetanol Spara tid och pengar eftersom du kommer att installera den lätt hemma, njuta av värmen från en öppen spis utan problem föroreningar. Etanolen är i själva verket en biologiskt nedbrytbar bränsle som producerar mycket låga utsläpp av kolmonoxid och därmed av mycket begränsade skador på hälsan inte bara för människor utan även för miljön.

Eldstäder utan skorsten? Ett alternativ till bioetanol är elektriska spisar.
Även om det kan tyckas märkligt att de inte känner till denna typ av produkt de flesta elektriska spisar of Fire Viadurini Collection arbetar med vatten (eller vattenånga).
Ångan med den största realism i själva verket simulerar flammor och rök effekt ger flamman effekten av en traditionell öppen spis, men utan att behöva rökkanal och upprätthålla en hög nivå av energieffektivitet som mycket begränsad förbrukning.

Avsnittet handdukstork radiatorer erbjuder de bästa inredningsprodukter i Italien, välkända varumärken runt om i världen som Cordivari Design och Irsap, vars samlingar är designade av kända designers.
De är produkter för designälskare hem.

Genom att välja en kamin som bio bioetanol kunna ha en möbel perfekt att välkomna dina gäster och koppla av på kvällen med vänner eller familj. Inget bättre än en eldstad som värmer själen på kalla vinternätter, eller hur?

Kunna dekorera i ett modernt vardagsrum, det är avsett för dem som är känsliga för frågor som rör miljöproblem men att de fortfarande vill ha det bästa för sina hem. Varje kännetecknas av sin moderna form och design, och kan komplettera inredningen i vardagsöverensstämmer väl med alla andra tillbehör. För varje krav kontakta oss, kommer vi att svara i realtid för att hjälpa dig varje steg i köpprocessen.

Newsletter

Nyhetsbrev
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Sekretess och Cookies