Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Lykta Utomhus - Mässing och Vintage Lyktor

Utomhuslyktor för din trädgårdsdesign, vintage, modern eller klassisk.

Karaktäriseras av en modern design, de är idealiska för dem som vill ge en snygg elegans till utsidan av sitt hem på sommarkvällar.

Bland våra förslag till trädgårdslyktor med en enkel och väsentlig design hittar du golvlarmar, perfekt för att placeras vid ingången eller på gräsmattan, vägglampor eller lyktor utomhus hängande för de som föredrar ljuset ovanifrån.
Materialen som används är av hög kvalitet, järn och mässing i strukturen omsluter de genomskinliga glasväggarna från vilka ljuset från ljuset kan filtrera och skapa underbara atmosfärer.
Det kända italienska märket Il Fanale avfyrar dessa produkter gjorda i Italien som gör det möjligt för dig att ge dina utomhusutrymmen en snygg vintage stil.

Vår personal står till ditt förfogande för att svara på dina frågor och hjälpa dig att välja möbler för din trädgård. Kontakta oss via formaten i produktbladet, via vår e-postadress, via telefon eller skriv till oss i lämplig chatt på vår webbplats. Vi hjälper dig gärna under ditt online-köp.