Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Keramisk Fire Clay Dekorerade Tvättställ

Handfat och tvättställ gjorda av keramisk eldlera för att ge ditt badrum en touch av elegans och funktionell design.

Den Brand leran är en hög styrka keramiskt material lämpligt för framställning av tvättställ.
Arbetad av den keramiska produkten med vit och kompakt deg med hög beständighet och hög hygien , med vilken glasningen ger en enda kropp under tillagningen på mer än 1200 °.
Valet av att använda detta material är inriktat på produkter i kollektiv användning, för vilka stabilitet, enkel rengöring och motstånd över tid måste garanteras.

Mellan våra förslag om tvättställ med eldlera kommer det att vara möjligt att hitta en lösning av bra stil, berikad av dekorationer och finish realiserade i 24 karat guld och platinasom ger charm och värde till varje badrumszon tillsammans med det tillverkade i Italien- märket, som garanterar värdet, kvaliteten och en stor varaktighet över tid, vilket skapar en vacker balans mellan design och funktionalitet.

För mer information om detta innovativa material eller om de föreslagna tvättställen kan du inte kontakta oss via det dedikerade formatet på vår webbplats, via e-post eller per telefon. Vår personal hjälper dig gärna under ditt köp, vilket gör det enkelt och snabbt.