För telefonorder ring + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Elektriska spisar designade av konstruktion byggd och tillverkad i Italien

Sittande i en gungstol med en ren vit inlagd trä, kunde vi läsa en bok eller njuta av en kväll av total avkoppling framför den romantiska lågan av vår elektrisk spis!

Den försänkta design till elektrisk spis har vanligtvis en praktisk struktur och avslutas med en ram berikad med traditionella dekorationer eller andra motiv. Perfekt för en lantlig och vintage!

Det är inbyggt i väggen och inte sticker ut eller sticka ut mycket lite gör det inte bara en vacker objekt, men också kompakt.

Om ditt hem inte har en skorsten, har du inte plats, men ändå vill ha en öppen spis, kan du välja en praktisk och modern elektrisk spis.

I synnerhet kommer en elektrisk spis konstruktion överlämna smaka ditt vardagsrum.

Elektriska spisar byggs en möbel lätt att hantera. I själva verket inte smutsig, inte skräp och har minimal miljöpåverkan, samt ha energiförbrukningen verkligen minskas. Den ultraljudsteknik som är finfördelat vatten för att skapa realistiska eld och rök effekt i själva verket bara behöver en liter kranvatten som eldstaden kommer att drivas i 12 timmar!

Så effekten av "eld och lågor" i kombination med falska trä och en bädd av ljusa och gnistrande aska, producerar en speciell effekt och helt riktigt!

Bli förvånad av många produkter av linjen Viadurini Fire Collection, hittar du många modeller av elektriska spisar inbyggd, golv och vägg.

Newsletter

Nyhetsbrev
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Sekretess och Cookies