Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Trädgårdsfåtölj av Modern Design för din Utomhus

Fåtöljer utomhus för terrass eller trädgård för stunder av avkoppling med italiensk design: stål, teak trä eller polyeten.

En möbler som inte kan missa i din utomhus är en charmig trädgård fåtöljer som ger dig söta stunder av avslappning i kombination med trädgårdssoffor. Upptäck de bästa erbjudandena vi har valt för dig!

För att tillgodose alla dina behov och smaker hittar du trädgårdsfåtöljer gjorda av olika material. För dem som älskar en klassisk stil har vi fåtöljer med teakstruktur i den klassiska eller rockande versionen.
Om du vill skapa en modernare och modern miljö har vi tänkt på fåtöljerna med stålkonstruktion eller gjord med polyeten. Ta en titt på modellerna Vondom för att ge en fin färg på din trädgård.

Slutligen, för att komma bort från det klassiska konceptet av fåtölj, föreslår vi Saccons modellstolar av Talenti i enkel eller dubbel version, lätt och bekväm att flytta. Finns i olika färger ger en original touch till din trädgård. Låt dig själv erövras av en önskan att överge dig själv till sin mjukhet.
Om du har en swimmingpool och du älskar att sola flytande på vattnet, här är de flytande fåtöljerna som designats av Trona. Finns med dubbelt sits eller med enkel sits. De kommer att erövra dig med sin moderna design, gjord i Italien!