Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Utdragbart Matbord den Riktiga Designen Tillverkad i Italien

Utdragbara designbord för matsal och vardagsrum, i trä, stål eller glas.

De moderna utdragbara matborden, presenterade i detta avsnitt i vår onlinekatalog, erbjuder fördelen att ta mindre plats och förlänga vid behov för att vara värd för underbara middagar med vänner. Och om du vill matcha också några intressanta stolar, glöm inte att besöka det avsnitt i vår katalog som ägnas dem.

Bland våra förslag finns: träutdragbara matbord med kvadratisk, oval eller rektangulär form justerbar i bredd upp till 3 meter, finns i olika storlekar med ben i stål och trä; keramiskt förlängande matbord ett innovativt material som används vid produktion av matbord för att ge en touch av tidlös elegans; utdragbara matbord av glas, tillgängliga i versionen med transparent glasskiva, svart glas eller opak och härdat vitt glas; rostfritt stål matbord för dem som älskar enkel och linjär stil och slutligen utdragbart marmor matbord för dem som älskar sten och vill inreda sitt vardagsrum med ett lyxbord. Material av hög kvalitet och italiensk design är nyckeln till dessa utdragbara matbord.

Välj din modell av modernt utdragbart matbord som passar din livsstil. Och om du behöver råd eller mer information, kontakta oss. Vår personal hjälper dig gärna under köpprocessen och besvarar dina frågor.