Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Bordsservis för Lyxbord: Bestick, Tallrikar och Glas Tillverkade i Italien

Italiensk design te- och kaffeset, diskar, glas och ger pålägg till bordet och köket.

Om du älskar lyx, elegans och förfining, kommer du att älska det här avsnittet tillägnad alla designerprodukter som är nödvändiga för att förbereda ett bord som återspeglar dina önskningar. Ingen detalj kommer att förbises, nyckelord är skönhet och stil för att göra dina bord unika och värdefulla.

Vi sökte efter dig bäst och vi hittade det i kollektionen Versace Home porslin och kristaller. Den första kollektionen domineras av färgerna röd / guld och blå / guld, färger alltid synonymt med royalty dekorerar med elegans och sofistikerad bordsservicen (tallrikar, turen, ugn), teservicen och den magnifika uppsättningen med kaffekoppar. I den andra samlingen istället för kanterna förgyllda pryder kalkar för vin, flöjt för champagne och kannor för att hålla vin och bitar.

Slutligen, för att slutföra detta underbara bord kan inte missa curtlery signerad Rosenthal Sambonet. Bestick med olika stilar: bon-ton, klassisk och med en touch av modernitet för att tillfredsställa alla önskningar. Olika stilar, men förenade av skönheten och ljusstyrkan som härrör från varje gaffel, kniv eller sked i tjänsten.

Upptäck hur du gör ditt bord till en riktig pärla av lyx!