För telefonorder ring + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Elkonstruktion eldstäder och möbler

Det finns inget vackrare när det regnar och det är kallt, att vara hemma, sitter på soffan, läsa en bok och njuta av värmen från en öppen spis. Men om du inte har en traditionell öppen spis hemma av utrymmesskäl eller på grund av skorstenen saknas, då kan du välja en praktisk och modern elektrisk spis. En trend i färd med framgång under de senaste åren är just de så kallade rökgaser skorstenar utan som bio-spisar och elektriska spisar. Speciellt om du älskar fina inredningsprodukter, elektriska konstruktions eldstäder är ett bra alternativ för att dekorera med stil ditt vardagsrum.

Varför välja en elektrisk spis? Enkelt, eftersom det är en trevlig produkt, lätt att hantera, inte smutsiga, är minimal miljöpåverkan och extremt låg strömförbrukning.
  Skillnad biocamini, matas av en lämplig växtbaserade flytande bränslen (bioetanol), matning av elektriska spisar - som namnet antyder - är helt elektrisk.
inget sot, ingen rök i huset, ingen skorsten.

I synnerhet väljar elektriska spisar som säljs på Viadurini använder en unik teknik som gör vattnet till en eld och rök effekt otrolig realism. Den tredimensionella effekt uppnås med hjälp av ultraljud, som tillåter för att skapa en fin vattenspray, vilket belyses skapar en realistisk effekt. Med en liter vatten kan du mata elden under 12 timmar.

Tack vare den ovan nämnda tekniken, är den elektriska förbrukningen mycket låg: till exempel, är lika med 4 cent per timme den genomsnittliga kostnaden för den estetiska drift. Denna teknik är patenterad i hela världen och beviljas exklusivt för Italien ska integreras i MaisonFire eldstäder. Resultatet? Produkter som är avsedda att senast tillverkade med högkvalitativa material och helt italiensk design.

Den växande framgången för elektriska spisar tog viktiga möbeldesigners för att skapa nya vackrare och sofistikerade modeller med spännande former och lämpar sig för olika användningsområden. Detta gav upphov byggt eldstäder vägg eller skåp, bord, golv. För dem som har stora invändiga utrymmen har utvecklat ett antal modeller av elektrisk spis med reducerad tjocklek och små fotavtryck. Vissa är också utrustad med utbytbara ramar (dubbelsidig) och kan anpassas efter din smak.

De som vill ha en öppen spis - men vet inte vilken Sovrum plats - kan välja bärbara bordsmodeller, som gör att du kan skapa en välkomnande miljö som helst du vill. Kolumnen spis, eller ens hörnet istället är lämplig för dem som är på mycket litet utrymme och har redan väggar dekorerade med målningar och möbler.

På Viadurini hittar du många modeller av elektriska spisar som kommer att förvåna dig för 'otrolig realism' flamma, rök och glöd. För att värma den omgivande miljön precis som en klassisk öppen spis, är vissa modeller utrustade med en praxis justerbara värmefunktion på en annan nivå av makt med en praktisk fjärrkontroll medföljer som standard.

Såsom redan beskrivits den 'tredimensionell effekt Det realiseras med hjälp av ultraljud som skapar en fin vattenspray för att skapa upplysta "flammor och rök." Detta, i kombination med trä och låtsas med en ljus och mousserande aska säng, ger en effekt som överträffar alla förväntningar realism i en elektrisk eld.

Bli förvånad av de många MaisonFire produkter och Viadurini Online Fire Collection: hitta rätt modell för dig bland de många elkonstruktion eldstäder infällda, bord och golv.

Newsletter

Nyhetsbrev
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Sekretess och Cookies