8 Produkter
Viadurini Fire Design
kr 129.245,29 kr 143.605,94  - 10%
Viadurini Fire Design
kr 69.118,82 kr 76.798,68  - 10%
Viadurini Fire Design
kr 0,00
Viadurini Fire Design
kr 38.183,01 kr 42.425,53  - 10%
Tidigare pris: kr 38.085,96
Viadurini Fire Design
kr 37.523,13 kr 41.692,36  - 10%
Viadurini Fire Design
kr 48.718,45 kr 54.131,52  - 10%
Tidigare pris: kr 39.008,27

Stil elektriska eldstäder med modern design för ditt husvägg, golv eller hörn

Perfekt för dig som vill ha en öppen spis utan att ha en skorsten och utan att behöva bli galen för dess underhåll.
Dessutom, om du älskar raffinerade inredningsprodukter, är den moderna elektriska eldstäderna ett utmärkt alternativ för att smakfullt möblera ditt vardagsrum.

Strömförsörjningen till elektriska eldstäder - som namnet antyder - är helt elektrisk.
I synnerhet använder urvalet av designade elektriska spisar som du hittar på Viadurini en unik vattenteknik som tillåter lågor och rökeffekt. Detta i kombination med faux trä och en ljus och glittrande askbädd ger en effekt som överträffar alla förväntningar på realism i en elektrisk eld. Den tredimensionella effekten å andra sidan uppnås med hjälp av ultraljud som möjliggör skapandet av en mycket fin nebulisering av vattnet, vilket, när det är upplyst, skapar en extremt realistisk effekt.
Med en liter vatten kan du mata spisen i 12 timmar.
För dem som vill ha mer än den estetiska aspekten, även värmefunktionen för den omgivande miljön, precis som en klassisk öppen spis, är vissa modeller utrustade med en praktisk uppvärmningsfunktion som kan justeras till en annan effektnivå med en praktisk fjärrkontroll med serie.

Den växande framgången för elektriska eldstäder har lett till att viktiga möbeldesigners skapar nya modeller som blir alltmer vackra och sofistikerade, med spännande former och lämpliga för olika användningsområden. Så elektriska eldstäder sätter in på väggen eller på möbler, spisar i bordsskivor och golvspisen. För de utan stora inre utrymmen har många modeller av elektrisk spis med reducerad tjocklek och begränsade totala dimensioner utvecklats. Vissa är också utrustade med utbytbara ramar (dubbel ansikte) och kan därför anpassas efter din smak.

Låt dig förvånas av de många produkterna från Viadurini Fire Design. Om du har några frågor eller behöver mer information om någon produkt, tveka inte att kontakta vår personal. Vi hjälper dig gärna med att välja den produkt som bäst passar dina behov och att hjälpa dig under ditt online-köp så att du kan bli snabb och enkel.
Email Newsletter
Nyhetsbrev
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro