Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Belysning - Gatlykta Trädgård och Spotlights

Justerbara gatuljus och strålkastare för din utomhusträdgård, ger en touch av modern eller vintage design till ditt hem.

Bland de olika utomhus belysningen som vi erbjuder på din webbplats finns det ingen brist på gatlykta trädgård.
Perfekt för både privata och kontraktsutrymmen har de noggrant utsetts av våra anställda för att erbjuda dig bara det bästa av italiensk design.

De material som används är av utmärkt kvalitet för att säkerställa god hållbarhet över tiden. Du kan välja mellan gatlykta trädgård utan att ha begravts av mässing och vitt glas för att ge din trädgårds belysning en vintagestil. Enkla former som återkallar havsportens fyrar.
Minnesmärken av kajer finns också tillgängliga för koppar gatlykta eller stålet signerat av Aldo Bernardi som finns i olika storlekar och med olika glödlampansanslutningar.
För de som föredrar enklare och mer linjära former kan du välja betonglampor med klassisk cylindrisk eller svampform.

Upptäck hela webbkatalogen och välj den mest lämpliga belysningen för ditt privata eller kontraktsutrymme. En unik och speciell design utformad exklusivt för dig.
Vid frågor eller förtydliganden, kontakta oss på vår e-postadress eller genom lämplig chatt. Vår personal svarar på alla dina frågor och guidar dig genom köpprocessen eftersom det är enkelt och snabbt.