Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Komplement och Objekt för Design för Möbler av Vardagsrummet

Husinredningstillbehör för tillverkad i italienskt design: bord, kapphängare, fresker, målningar, hyllor och speglar.

Vår personal har valt ut de bästa designprodukterna för att slutföra inredningen av dina hem.

Vi har inte utelämnat någonting, med utgångspunkt från speglar och målningar som gör att du kan göra en rik tom vägg och komplettera möblerna i dina vardagsrum och dina sovrum på ett harmoniskt sätt. För de som älskar att måla istället och vill dekorera väggarna i sitt hem med en realistisk kopia av berömda målningar, kan man inte missa freskomålarna i Bottega Tifernate. Realistiska reproduktioner perfekt för att ge dig ett konstverk.
Men vi har inte glömt de användbara artiklarna i ett hem som den bekväma och snygga modern päls står i din entré, de ursprungliga designhyllorna för att ge ett kreativt inslag i ditt hem eller för de som äger en öppen spis med vedhållaren gjord av högkvalitativa material av italiensk design.

Upptäck våra kollektioner och de bästa produkterna för att slutföra inredningen i ditt hem. Vår personal hjälper dig gärna under inköpsprocessen för att lösa in det enkelt och snabbt, men också för att svara på dina frågor eller dina tvivel genom lämpligt format på produktsidan, vår chatt eller vår e-postadress.