Professionella och Hantverksknivar för Kök och Samling

139 Produkter
Viadurini Decor
kr 2.948,48 kr 3.685,60  - 20%
Sida 1 av 6

Uppsättning av professionella knivar och handgjorda köksknivar signerade av det berömda italienska varumärket "Coltellerie Berti".

I denna del av vår webbplats erbjuder vi dig professionell knivar apparater och köksknivar designade av den berömda Italien varumärke " Coltellerie Berti ".
Det finns olika modeller av knivar som vi erbjuder i vår online-katalog, olika för funktionalitet, bladmaterial och handtag.

Knivbladmaterial:
Kolstål : en mycket gammal stål- och kolgränd. Den resulterande produkten har vanligtvis hög motståndskraft och lågt pris. Det kan dock bli rostigt ganska lätt och därför kräver det försiktig vård.
Inox stål : det har den speciella egenskapen att det också är syra- och fuktbeständigt, så det blir aldrig rostigt.

Knivhandtag material:

Trä : ett träknivhandtag är mycket praktiskt, men på grund av materialets porositet kommer det sannolikt att absorbera mikroorganismer. Därför bör diskmaskin undvikas till förmån för handtvätt.
Inox stål : detta är det föredragna materialet från Chefs tack vare dess motståndskraft och sanitära egenskaper. De är ganska tunga, så de skulle bättre testas för att veta om de matchar personliga förväntningar och förmågor.  

Det finns många modeller av knivar på vår webbplats, du hittar dem uppdelade i fickknivar , ostknivar med speciella uppsättningar, bordsknivar för att ställa vårt bord varje dag med stil. 
Och för de mest professionella köksknivarna kockkniv, grönsakskniv (Santoku),tandad kniv, kniv för urbening, för gängning och även stora grillgafflar

Upptäck alla produkter från Coltellerie Berti i vår onlinekatalog och kontakta oss i händelse av balkar eller för att få en personlig offert.
Email Newsletter
Nyhetsbrev