Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Badrumstillbehör - Italiensk Design

Tillverkad i Italien badrums- och duschtillbehör: speglar, telefoner, mattor och handdukar.

I det här avsnittet på vår webbplats hittar du de perfekta badrumstillbehören för att komplettera ditt badrums inredning med en touch av modern stil.
Definierad stil för badrumsmöbler  och den slutliga klädseln, vi behöver bara välja badrumstillbehör mer i linje med resten av rummet.

På Viadurini hittar du många intressanta förslag på badrumstillbehör som säljs online till extremt fördelaktiga priser. Inte bara garantin för kvalitetsprodukter och tillverkade i Italien utan också möjligheten att välja mellan ett brett utbud av badrumsartiklar, allt till överkomliga priser.
Badrumstillbehör (dispenser, tvålfat och glas) gjord avflodsten , kristall för en vintagestil. Toalettpappershållare i förkromad metall eller i trä och metall inklusive toalettborsthållare. Badhanddukshållare av trä och krok eller väggmonterade metallhandduksskenor. Och trä tvättkorgar för en touch av original design.

För ytterligare information, tveka inte att kontakta oss i vår chatt eller via e-post, vi hjälper dig att köpa badrumstillbehör perfekt för ditt badrums stil.