Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Möblera Sovrum - Italiensk Modern och Klassisk Design

Inredning sovrum med alla möbler i lyxig och italiensk stil

Utrymme, komfort och stil; här är vad du föreställer dig när du tänker på ditt lyxigt sovrum. Våra dubbelrum är utformade för att svara på din önskan att bättre organisera husets utrymmen.

Sovrummet är den mest intima platsen i huset, perfekt för att njuta av lite avkoppling och vila. Av denna anledning är det viktigt att tillhandahålla denna miljö med uppmärksamhet på detaljer och skapa en atmosfär som speglar dig.

Den utformning sovutrymmet måste verkligen börja med ett urval av avkopplande färger i naturliga och harmoniska toner. Vila är nära kopplat till det sammanhang som omger oss: en bekväm och ordnad miljö gynnar sinnets lugn.

Vår idé om dubbelrum och enkelrum kombinerar fyra huvudfaktorer:

  • kvalitetsmaterial,

  • resistent över tid,

  • trendig design,

  • lyx, förfining och elegans.

Varje bit av möbler, såsom säng, sängbord, garderob och spegel, är utformad för att skapa en lyxig och harmonisk miljö, med moderna, klassiska eller vintage tecken.

För våra samlingar av kompletta sovrum ville vi lägga större vikt vid inte bara stil:

Ekologiska material: vi ägnar stor uppmärksamhet åt miljöfrågor, för detta använder vi ekologiska paneler, vilket undviker avverkning av träd.

Tillverkad i Italien: våra produkter med märket på produkten är designade och tillverkade uteslutande i Italien.

Färger: vi använder en senaste generationens lack för relevant miljöskyddskaraktär. De är giftfria för vatten och UV-torkning.

Förutom att erbjuda olika design och modern sovrum alternativ, där varje element uttrycker karaktären av huset fullt, är det möjligt att välja  mer klassiska dubbelrum, förstärks av värdefulla element som kombinerar komfort, funktion och estetik.

Om du vill förvandla ditt sovrum till en unik miljö, med Viadurini har du många förslag som är utformade för att göra ett inredning sovrum dubbelrum, en elegant och välkomnande plats där varje person kan hitta sin storlek och en idealisk möbel.