Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Sten och Glas Kaffebord för Vardagsrummet

Soffbord för modern design i sten och glas tillverkade i Italien för det italienska stilhemmet.

De ofta kallade tabellerna i vardagsrummet trivs och växer i allmänhet som möbler i naturlig stil. Förutom de traditionella lava stenborden, som känner till en begränsad diffusion, lägger de fossila och naturliga soffborden sig som trender på grund av sin moderna design men samtidigt exotiska och naturliga.

På Viadurini hittar du ett urval av eleganta soffbord sten perfekt för att förse vardagsrummet, ditt vardagsrum och inte bara (vissa modeller kan hitta ett bra utrymme i sovrummet).
Vi valde för dig i vår katalog online olika typer av fossila och naturstenstabeller med stenplattor och metallfötter, med stenbas och glashylla, med marinplywood eller glasfiberstruktur täckt av stenplattor av skickliga mästare.
Du kan också hitta olika tillgängliga former: kvadratisk, rektangulär, oval, hexagonal, konisk, cylindrisk och annan mer dropformad, halvmåne, komma, etc.

Hitta din modell av dessa fantastiska soffbord och kontakta oss för att få din personliga offert att förse ditt vardagsrum på ett modernt och naturligt sätt.