Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Design Barpallar - Koppla av och Komfort för en Tillverkad i Italien Lokal

Designa pallar för baren eller puben, den italienska stilen för ergonomiska stolar i trä, läder eller metall.

Designpallarna är glamorösa, mångsidiga och funktionella; ett originalt och trendigt inredningstillbehör för en miljö som vårdas i varje detalj!
Modern och färgglad designpallar, låg eller hög, är oundgängliga komplement! Användbara i en hörnbar, men inte bara, de är praktiska för varje rum i huset.

För dig som har valt att använda den i en bar och har en modern stil rekommenderas den svarta och vita träpallarna eller modellerna utvecklade i material som skapar attraktiva linjer som stål och transparent polykarbonat. För dem som vill våga en touch av originalitet till sitt kök eller bar, kan de välja mellan modellerna från Viadurini Collection Living med metallram och kromfinish. Finns i många färger.

Myyour och Slide utomhuspallar har en fräsch och livlig design, i nyanser av vitt och svart. Din utomhus kommer säkert att prydas tack vare dessa moderna och mångsidiga möbler. Användbara som enkla sittplatser för terrassen eller som en liten dekorativ hylla för dina trädgårdsredskap.

Välj med omsorg i vår onlinebutik de designpallmodeller som du bäst gillar och bäst matchar ditt hem. Vår personal står till ditt förfogande för att få ytterligare information eller för att hjälpa till med köpprocessen.