Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Ergonomiska Bar- och Kökpallar med Modern Design, Stil och Kvalitet

Vikbar och ergonomisk kök eller barstolar för en bekväm miljö med Made in Italy design.

Den här delen av vår webbplats är dedikerad till köksbarspallar. En perfekt möbel både för ditt kök och för dig som har ett kontraktsprojekt som en bar eller pub.
Höga avföringar som skiljer sig åt form, rygg, färg och material som har använts, har valts och bara tänkt det bästa av italiensk design.

Bland våra förslag erbjuder vi designkökstoler: ergonomisk eller vikbar för dig som behöver plats.
Men också olika material valda enligt stil: klassisk eller vintage för träpallar, modern och alternativ design för läder eller stoppade pallar.
Som alltid erbjuder vi dem till otroliga priser. Bläddra snabbt i de presenterade artiklarna och välj de som passar dig. Ge alltid stor vikt vid avföringens höjd jämfört med bänkskivans höjd. Det är tydligt att om dessa är för höga kommer det inte att finnas tillräckligt med utrymme för benen, och om de är för låga täcker de inte helt sin avföringsfunktion. Om du inte är säker på åtgärderna, oroa dig inte, du kan tänka på modeller utrustade med en mekanism för att justera höjden, så att alla spontant kan bestämma det mest bekväma läget.

Upptäck hela samlingen och vid assistans hittar du oss alltid tillgängliga på vår e-postadress, vårt telefonnummer eller i direktchatten. Tveka inte att kontakta oss, vår personal hjälper dig gärna under köpprocessen.