Runt Matbord Italiensk Design för Hemmet

  • Recensioner :
  • Genomsnittligt Betyg : 4,5

Runda matbord för att möblera din matsal med stil. Designat utdragbart runt bord för att organisera middagar i sällskap utan att offra design och elegans.
Designade runda bord är utan tvekan hemmets mittpunkt. En oumbärlig möbel för att göra ditt vardagsområde välkomnande. Om du är kreativa människor, trötta på att se samma rektangulära eller kvadratiska former och du vill skapa en mer känslig linje i ditt kök eller vardagsrum, är detta avsnittet som är gjord för dig!

163 Produkter
Viadurini Living
kr 25.915,99 kr 32.395,01  - 20%
Viadurini Living
kr 17.232,82 kr 21.540,99  - 20%
Viadurini Living
kr 12.290,08 kr 15.362,54  - 20%
Viadurini Living
kr 4.532,38 kr 5.665,54  - 20%
Viadurini Living
kr 4.990,47 kr 6.238,05  - 20%
Viadurini Living
kr 16.488,48 kr 20.610,63  - 20%
Viadurini Living
kr 26.269,07 kr 32.836,33  - 20%
Viadurini Living
kr 48.015,18 kr 60.019,00  - 20%
Viadurini Living
kr 42.328,22 kr 52.910,19  - 20%
Viadurini Living
kr 26.364,41 kr 32.955,54  - 20%
Viadurini Living
kr 20.324,37 kr 25.405,52  - 20%
Viadurini Living
kr 20.324,37 kr 25.405,52  - 20%
Viadurini Living
kr 25.677,46 kr 32.096,77  - 20%
Viadurini Living
kr 28.606,85 kr 35.758,51  - 20%
Sida 1 av 7

Modern design runda bord

De runda borden som vi erbjuder har olika storlekar: fasta bord för dig som har lite utrymme eller utdragbara för dig som behöver utöka sittplatserna vid bordet på ett praktiskt och snabbt sätt. Materialmässigt har vi bord för alla smaker. Från marmor till kristall, från härdat glas till trä för topparna, från metall till teak för baserna.

Vi har ett brett urval av olika stilar, moderniteten är synlig i Viadurini-kollektionen, tack vare det unika med bordsunderlagen kommer de att göra ditt rum unikt och originellt. Tvärtom, vi kan hitta en mer klassisk stil i Living Viadurini, med rena och graciösa linjer för att skapa en atmosfär som tar dig tillbaka till tidigare tider.

Runt matbord

Upptäck kvintessensen av italiensk elegans med vårt urval av runda matbord. Varje del är en hyllning till italienskt hantverk, och erbjuder en perfekt kombination av funktionalitet och estetik. Dessa runda bord är designade för dem som vill göra ett djärvt uttalande i sitt vardagsrum, samtidigt som de uppskattar finessarna i Made in Italy-designen.

De förkroppsligar passion för detaljer, kvalitet på material och innovation inom design. Oavsett om det är för intima middagar eller större sammankomster är dessa bord det perfekta valet för dem som inte vill kompromissa med stil och funktionalitet. Deras tidlösa design anpassar sig till alla interiörer, från det modernaste till det mest klassiska, vilket gör varje måltid till en oförglömlig upplevelse.

Runda köksbord

Det runda köksbordet är mycket mer än bara en möbel: det är hemmets hjärta, där familjer samlas för att dela värdefulla stunder. Våra runda köksbord återspeglar italienska hantverkares passion och hängivenhet, vilket säkerställer kompromisslös hållbarhet och elegans.

Varje bord är designat för att klara de dagliga utmaningarna i köket, samtidigt som det förblir en estetisk fokuspunkt. De noggranna ytbehandlingarna, materialen av högsta kvalitet och den innovativa designen gör dessa bord till ett viktigt inslag i alla moderna kök. De ger inte bara ett funktionellt utrymme för middagar, utan också en plats för samtal, skratt och skapandet av ovärderliga minnen.

Runda bord med mittben

Det runda bordet med ett centralt ben är symbolen för balans och symmetri. Dess unika design erbjuder optimerat utrymme samtidigt som den ger en touch av sofistikering till varje interiör. Tillverkade med noggrann uppmärksamhet på detaljer, dessa bord är en återspegling av italiensk förträfflighet.

Det centrala benet, ett distinkt element, möjliggör bättre fördelning av utrymmet och gör det lättare för gästerna att sitta. Det eliminerar onödigt skräp och ger en känsla av öppet utrymme. Oavsett om det är i en formell matsal eller ett avslappnat utrymme, fängslar dessa bord med sin elegans. Deras robusta struktur garanterar en lång livslängd, samtidigt som den bibehåller oklanderlig estetik. Det är den perfekta alliansen mellan funktionalitet och design.

Runda träbord

Trä, ett ädelt och tidlöst material, finner sitt vackraste uttryck i vår runda träbord kollektion. Varje korn, varje nyans berättar en historia, vilket gör varje bord unikt. Dessa bitar är frukten av en italiensk hantverkstradition som värdesätter träets naturliga skönhet. Trä ger värme och vänlighet till alla utrymmen och skapar en välkomnande atmosfär.

Våra bord är gjorda av högkvalitativt trä, noggrant utvalt för sin hållbarhet och skönhet. Oavsett om det är ek, valnöt eller andra sällsynta arter, är varje bord ett mästerverk i sig. De är behandlade med speciella ytbehandlingar för att motstå fläckar och repor, vilket säkerställer elegans som håller över tiden.

Runda glasbord

Låt dig förföras av transparensen och lättheten i vår runda glasbord kollektion. Dessa bord förkroppsligar modernitet och innovation, samtidigt som de behåller äktheten av italienskt hantverk. Härdat glas, med sin oklanderliga klarhet, erbjuder en illusion av rymd och ljusstyrka, vilket gör varje rum större och ljusare.

Varje bord är noggrant designat för att säkerställa säkerhet och hållbarhet, med polerade kanter och slitstarkt härdat glas. Deras eleganta design kommer att tillföra en touch av modern elegans till din interiör, och smälter perfekt in med olika dekorativa stilar. Oavsett om det gäller en formell middag eller en avslappnad brunch, är dessa glasbord symbolen för tidlös elegans och sofistikering.

Runda marmorbord

Marmor, en symbol för lyx och förfining, är vackert representerad i vårt utbud av runda marmorbord. Varje bord är ett konstverk, skulpterat med passion av italienska hantverkare. Marmor, med sina distinkta ådror och olika nyanser, ger en touch av elegans och storhet till varje utrymme.

Dessa marmorbord är inte bara estetiskt tilltalande, utan också robusta och hållbara, vilket återspeglar den överlägsna kvaliteten hos italiensk marmor. Oavsett om det är vit Carrara-marmor eller mörkare nyanser, är varje del unik. De är en återspegling av den italienska traditionens storhet och elegans, och erbjuder en perfekt kombination av naturlig skönhet och modern design. Det är det ultimata uttrycket för lyx och sofistikering.

Runda keramiska bord

Det runda keramiska bordet är en hyllning till hantverk och innovation, och erbjuder en slät yta och exceptionell styrka. Dessa bord tillför sofistikering och elegans till alla vardagsrum. Keramik, ett material som är både elegant och praktiskt, säkerställer enastående hållbarhet och oöverträffad enkel underhåll, som motstår repor och värme.

Varje bord är resultatet av en tillverkningsprocess där precisionen hos italienska hantverkare kombineras med skönheten i modern design. Perfekt för varma måltider, de blir den centrala punkten i dina gemensamma stunder, och kombinerar estetik och funktionalitet. Med sin tidlösa dragningskraft är dessa keramiska bord en varaktig investering för dem som värdesätter kvalitet och stil.

Designer utdragbara runda bord

För den som gillar att underhålla är vårt utdragbara bord och runda bord med förlängning den idealiska lösningen. De kombinerar funktionalitet och design, vilket gör att du bekvämt kan ta emot dina gäster samtidigt som den italienska stilens elegans bibehålls. Dessa bord är designade för att passa olika rumsstorlekar och tillfällen.

Tack vare deras innovativa förlängningsmekanism kan de enkelt byggas ut för att ta emot fler gäster. Tillverkade med material av högsta kvalitet garanterar de kompromisslös hållbarhet. Deras tidlösa design, i kombination med det praktiska i förlängningen, gör dem till mittpunkten för alla matsalar. Det är den perfekta blandningen av traditionellt italienskt hantverk och funktionell modernitet.

Kom för att upptäcka och uppleva din kreativitet genom de bästa förslagen från runda bord för att ge ditt hem en touch av fräschör och elegans. Dina gäster kommer att bli glatt överraskade av skönheten som utstrålar dessa bord som inbjuder till gemytlighet och delning.
 

Bord

Email Newsletter
Nyhetsbrev