Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Original Runda Bord av Modern Design

Runda bord av modern design, fixerade eller utdragbara, i trä eller glas och keramik.

Matbordet är utan tvekan prinsens hem. En viktig möbler för att göra din dagliga zon varm och bekväm. Om du är kreativa människor tröttna på att se samma former rektangulära eller rutor och du vill skapa en kurvig linje i ditt kök eller vardagsrum är detta avsnitt perfekt för dig!

De runda borden som vi erbjuder dig har olika beslag, det finns de fasta borden för dem som har lite utrymme och de utdragbara borden för de som behöver stiga på ett pratiskt och snabbt sätt platserna vid bordet. När det gäller materialen har vi verkligen för alla smaker. Från marmor till kristall, från härdat glas till trä för topparna, från metall till teakträ för baserna.
Varje stil representeras här, moderniteten du kan hitta i Bonaldo Collection tack vare basernas specialiteter. Dessa bord blir ditt vardagsrum unikt och originellt. I stället för den klassiska världen kan vi hitta den i Viadurini Living, med hans linjer glidande och graciösa för att låda en äldre atmosfär.

Kom och upptäck och leva din kreativitet genom de bästa förslagen till runda bord för att ge ditt hem en fräsch och elegant touch. Dina gäster kommer att fångas av den skönhet som dessa tabeller släppte. De bjuder verkligen på gemytlighet och till delningen.