Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Vitrinskåp, för Att Ge en Modern Touch till Ditt Dagområde

Vitrinskåp i trä och glas för utställningar i vintage eller modern design, vägg eller golv.

I det här avsnittet presenterar vi dig en möbel som de flesta av er säkert kommer ihåg i dina farföräldrars hem: de vitrinskåp!

Från "Nagini" där elegans och förfining är huvudpersonerna. Struktur gjord av naturliga akacieträ och metallfot framställd på ett sätt som omsluter hela fönstret i en kram. Om du gillar trä ser du också på "Zarafa" Grilli av tulpan och ebenholtsfaner.
För en ännu modernare version där huvudpersonen är aluminium visar vi dig "Lorella". Perfekt för dem som behöver en showcase som rymmer lite utrymme, vertikal struktur med hyllor för att visa alla dina föremål finns i vit eller svart version.

Till sist för dig som vill ge en klassisk och barock touch till sitt rum erbjuder vi "Sam". Lyx, elegans och förfining är nyckelordet för dessa möbler. Rent klassiska element, som den snidade basen med barock dekor, smälter in med moderna detaljer, såsom den speglade ytan på den övre delen. Tillverkad helt i Italien av skickliga hantverkare och kommer att överraska dina gäster tack vare sin unika design.

Låt dig inte komma undan de perfekta vitrinskåp för att ge ditt hus en modern touch!