Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Moderna Vägg- och Bordsklockor av Design Tillverkad i Italien

Moderna vägg- och bordklockor handgjorda av italienska hantverkare

Väggklockor och bordsur, båda är funktionella inredningstillbehör, som kan revolutionera utseendet på husets väggar eller ge en touch av design till ditt vardagsrum.

Vår personal har gjort ett noggrant urval för att bara presentera kvalitetsprodukter. Bland våra förslag kan du hitta klockor som går utöver begreppet "klocka". Det är i själva verket verkliga konstverk som är gjorda för hand. Stora moderna och designerväggurar i trä, keramik och duk som kan fånga utseendet för alla gäster. Material och produkter av hög kvalitet tillverkade i Italien är fortfarande en garanti.
För dem som älskar excentricitet och extravagans finns det skapelserna av Antartidee, som erbjuder unika och originella väggklockor som är handgjorda i Italien. De berömda "mjuka klockorna" från Salvador Dalì tack vare skickliga hantverkare kommer till liv och blir specialtillbehör för väggarna i köket, vardagsrummet eller sovrummet.

Upptäck hela kollektionen i vår onlinekatalog och tveka inte att ställa oss dina frågor eller dina tvivel. Vår personal svarar dig gärna i sin helhet via vår e-postadress, lämplig chatt och formatet i produktbladet.