Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Lyxiga Fristående Badkar

I den här delen av vår webbplats presenterar vi de innovativa fristående badkar. Designen och trendiga badkaret.
I själva verket står den ensam och kräver ingen infällning. Tack vare denna speciella funktion lämnar det gott om utrymme för kreativitet eftersom det kan placeras där det föredras; bredvid spisen, i sovrummet, mitt i ett rum eller nära ett fransk fönster med utsikt över en fantastisk panoramautsikt.

I vår onlinebutik hittar du ditt fristående designbadkar med snygga och rundade linjer, för en mångsidig design som kan inreda både klassiska och moderna miljöer av de bästa badrumsmöbelmärkena.
De fristående badkarna från Novello är gjorda av Cristalplant; ett kompakt material som inte behandlas med färger, sammansatt av en hög andel mineralfyllmedel och en låg andel harts som gör ytan behaglig att beröra och motståndskraftig. Istället för dem som letar efter en ännu mer exklusiv produkt, erbjuder Viadurini Design-serien eleganta modeller av solid surface. Designen är minimal och linjerna är rena, perfekta för att återskapa viktigheten i Zen-inställningarna.

Välj det fristående badkaret som bäst passar dina behov och om du är en del av feta människor som föredrar en dusch framför ett avkopplande bad, besök vårt avsnitt som är dedikerat till duschkolonnerna för att göra dina ögonblick av avkoppling unik.

Klicka här kan du istället välja ditt personliga tryck.