För telefonorder ring + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Fristående badkar Lyx

Den fristående badkar är bad designtrender. Det faktum står ensam och inte kräver infällt montage. Tack vare detta särdrag, ger gott om utrymme för kreativitet som den kan placeras var som helst; vid den öppna spisen i sovrummet, i mitten av ett rum och inte i närheten av ett fönster i dörren med utsikt över en panoramautsikt.

I vår webbshop kan du hitta din egen tank konstruktion Fristående slingrande linjer och rundade, med en mångsidig design som kan ge både klassiska och moderna badrumsmöbler från de bästa märkena, Novello och BBA.

Tankarna freestandign av BBA är gjorda av akryl dubbla lager: akryl är en produkt som används vid tillverkning av badkar och det är allmänt spridda på marknaden under de senaste decennierna. Dess yta, hållbara, icke-porös och lätt att rengöra, utgör också en ogenomtränglig barriär för bakterier och bakterier.

Tankarna fristående från Novello istället görs i Cristalplant; ett kompakt material och inte behandlat med målarfärg, sammansatt av en hög andel av mineralfyllmedel och en låg andel av harts som gör ytan behaglig att ta och resistent.

För den som söker en mer exklusiv produktlinje Viadurini Design erbjuder eleganta designmodeller av tankar Adamantx®. Designen är minimalistisk och rena linjer, perfekt för att återskapa enkelhet zen miljöer.

Adamantx® är ett innovativt material med vilket det är möjligt att förverkliga någon form och färg för att skapa objekt och projekt från den unika designen. Det är ett kompositmaterial, som erhållits genom bearbetning av skum belagda med speciella hartser, som revolutionerar världen av design.

Newsletter

Nyhetsbrev
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Sekretess och cookies