Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Fristående badkar i rund design tillverkad i Italien Cremona

  • Kod: CREMONA
kr 68.417,83 kr 99.208,44 -31%
Moms ingår
Made in Italy
- +
Material
Solid yta-Luxolid
Åtgärder
diametro120xH64 cm.
Leveranstider
10/20 arbetsdagar
Viadurini Bathroom
Runt designbadkar tillverkat i Italien Cremona
Cremona är ett runt fristående badkar perfekt för modernt inredning. Ett möbeltillbehör med mjuka och ljusa linjer och en ren, minimalistisk design, kännetecknad av en cirkulär design och en sidokant som ofta står i kontrast till rundheten hos de smala väggarna i resten av poolen. Med sin minimalt invasiva volym passar den perfekt i ditt badrum.

Det skapas helt av italienska hantverkare och kännetecknas av de höga kvalitetsstandarderna för materialet som det produceras med. Det är tillverkat i Luxolid, resultatet av många års forskning och experiment, som består av en syntetisk förening baserad på polyakrylhartser och mineralfyllmedel. Exklusivt material som är mycket överlägset plattaprodukter på grund av olika limningsfaser över tid kan ge färgförändringar eller sprickor. Luxolid å andra sidan blandas och bearbetas i form genom polymera processer. När den har injicerats direkt i formarna, tack vare de sista faserna av behandling och efterbehandling, resulterar det i en enhetlig struktur utan skillnader i färg eller kompakthet, vilket garanterar en produkt av estetisk kvalitet och teknisk perfektion.

Om badkaret skadas med djupa repor eller flisning, eftersom Luxolid är en homogen produkt, är det möjligt att återställa det så att det återgår till sitt ursprungliga utseende även efter många år. Det kräver inget särskilt underhåll men det är lämpligt att alltid torka produkten för att förhindra bildning av skalmärken, vilket dock inte skulle påverka materialet. Rengöring kan göras med vanliga tvättmedel och krämer som inte slipper.

Cremona finns i standardversionen i de sexton färgerna i Luxolid-serien.

Gör ditt badrum unikt och anpassa din interiör med detta autentiska badkar tillverkat i Italien. För information och / eller offert tveka inte att kontakta oss.
Obs : Kranar ingår inte.

Produkter som kan vara av intresse

Nyligen visade produkter