Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Duscharmaturer, Taps & Mixers Termo

Duschen är en intim stund av avkoppling; en cuddle för vår kropp och vårt sinne. Av denna anledning, vattenstrålen och dess temperatur är av största vikt, och syftet med mixern för dusch är just detta.

Duschhuvudet kan vara klassisk, med kranar två vred eller med termostatblandare. Mixern i synnerhet härrör från behovet av att lösa problemet med vattentemperaturen, när du tar en dusch. I själva verket höja den enda vridknappen starta vattenstrålen och positionera oss direkt på det centrala läget genom vridning av vredet relativt delen fast i väggen och så vattenstrålen utmatas kommer att vara av en genomsnittlig varm eller het temperatur.

De "termostatblandare" har funktionen att reglera temperaturen mellan kallt vatten och på ett automatiskt sätt och konstant varmvatten, tillåter att spara utrymme och ge miljön en enkel och elegant utseende.

Inne i avsnittet badrummet kan du också hitta dusch designer dusch ultra mycket glamorösa med färgterapi som ger ett vattenfall i tropiska regn effekt och flyg musik! Finns även färgade. Bossini, Ideal Standard, Viadurini Dusch Collection, Remer, Paini, Ercos och Mariani är bäst för badrumsmöbler varumärken!

I vår webbutik hittar du ettgreppsblandare, inbyggda och självrengörande, golv kolonner dusch eller spola panel .. kort hittar du allt! Kvalitet och design gått samman för att ge dig nöjet av en omlott dusch.

Hitta design kompletterar badrummet av dina drömmar till rabatterade priser!