Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Vägglampa - Made in Italy

Moderna, designade och vintage vägglampor och vägglampor för att belysa ditt hem.

Våra medarbetare har valt den bästa väggsconce belysningen för varje rum i ditt hem. På marknaden hittar du många olika typer, applikationer av stora och små, med olika färger och ljusstrålar mer eller mindre intensiva. Vi hos Viadurini har försökt att tillgodose alla behov.

I katalogen som vi presenterar i vår onlinebutik hittar du många idéer och unika och ursprungliga förslag att förse med designmodeller på alla rum, från vardagsrummet till sovrummet. Alla vägglampor du hittar är gjorda av högkvalitativa material och erbjuds till försäljning till verkligt exceptionella priser.
För dem som älskar vintagestilen finns det mässing väggarmapor som är signerade av ett viktigt italienskt märke som Aldo Bernardi, eller keramiska vägglampa med naturliga dekorationer som blommor och löv. Om du tvärtom föredrar modern design som är perfekt för dig är stålvägglamporna, lätta och enkla i linjen eller industrilampor av keramik och metall anpassningsbar i färg.

För frågor eller för ett personligt citat kan du kontakta oss via e-post, i lämplig chatt eller via telefon. Vår personal svarar gärna på alla dina frågor och hjälper dig att hjälpa dig genom hela köpprocessen.