Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Stolar för Matsal och Kök Moderna, Vintage och Klassiska Design

Stolar för matsalen och köket av de bästa italienska märkena för stilen: vintage, klassisk, shabby chic och modern.

En huvudpersonmöbler tillsammans med matsalsborden för att göra ditt kök eller ditt vardagsrum mysigt.
Förslagen är många för att tillfredsställa alla dina smaker, det är viktigt att stolen är i perfekt harmoni med bordet du vill dekorera ditt vardagsrum.

För att hjälpa dig med forskningen har vi delat upp våra förslag i tre underkategorier. Den första representeras av klassiska stolkonstruktioner för dem som älskar vintagestil, eller för de som vill ge matsalen en rustik touch med trä och halm.
Den andra kategorin är moderna stolar, för dig som älskar design, färg och inte är rädd att välja innovativa material för sina möbler. Klädda stolar täckta i tyg eller eko-läder på en träram för att ge en elegant och original touch till ditt vardagsrum.
Den tredje samlar istället de vintage matstolarna. stolar med höga ryggar med eller utan armstöd med enkla men snittiga linjer. Anpassningsbara färger och klassiska former för en bekväm och funktionell möbel.

Bekväma och funktionella stolar som är idealiska för alla typer av matsalar. Dessutom är alla produkter av utmärkt kvalitet och utförande, tillverkade av lätta och resistenta material.
Upptäck våra erbjudanden och köp stolar online för ditt vardagsrum eller ditt kök!