Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Blog - Nyheter om Möbler Made in Italy

En blogg som görs för att uppfylla begäran av våra kunder och att hålla dem alltid är uppdaterade om nyheter i världen av design och lyx möbler. Enkelt och intuitivt att upptäcka i vår blogg kan du hitta ett avsnitt till "Nyheter", här kan du hitta artiklar som kommer att visa dig det bästa Varumärket ingår i vår hemsida. En snabb och intressant sätt att upptäcka de nyheter som vi hittade för ditt hem!

Om du istället letar efter tips och idéer för att ändra aspekten av ditt hus, kontor eller i din trädgård, som vi skapat för dig avsnittet "Guide" där du kan få råd av några designer som svarade på vår fråga att sätta sina kunskaper till förfogande för våra kunder.
En annan kategori är "Varumärke" här kommer vi att föreslå några helt presentera på vår hemsida för att hjälpa dig att lära dig mer om tillverkarna av den fantastiska produkter som tillverkas i Italien som vi säljer på vår hemsida, men också om den filosofi som ligger bakom genomförandet av en produkt, de råvaror som används och innovativa tekniker att välja på i produktion.

Slutligen, för folk som inte känner oss väl, det är "Tryck". I denna del föreslår vi några artiklar som tas från viktiga italienska och utländska tidningar som skrev om oss presentera vårt företag. Och "Kontrakt" där vi visar dig restauranger och företag som har valt oss för att möblera i en glamorösa och trendiga sätt sin lokala.
Kortfattat en blogg full av avsnitt för att upptäcka! Kom och besök oss!