Så här Möblerar du ditt Hem i Medelhavsstil

Så här möblerar du ditt hem i medelhavsstil

Medelhavsstilen är synonymt med värme, ljus och naturliga färger. Inspirerad av södra Europas kuster är denna inredningsstil perfekt för dem som vill ta in lite sol och hav i sitt hem, oavsett var de befinner sig. Så här kan du förvandla dina utrymmen med några enkla tips och våra fantastiska produkter.

Naturens Färger

För att börja, välj en färgpalett som speglar medelhavslandskapet. Välj ljust vitt, havsblått, olivgrönt och terrakotta. Dessa färger påminner om himlen, havet och jorden och skapar en miljö avkopplande och välkomnande. Perfekt som huvudpersonen i ditt vardagsrum, matbordet "Ondine", en referens till färgerna i de vita husen på de grekiska öarna.

Naturliga Material

Medelhavsstilen förstärker naturliga material som trä. Ett tips är att lägga till dekorativa keramiska element och lätta tyger för gardiner och dukar för att fullända utseendet på några av dina rum. Vårt råd är "Rabasse" stolarna, de skulle kunna ge den där touchen mellan det rustika och det naturliga som saknas i din matsal.

Funktionell och Välkomnande Inredning

Medelhavsmöbler är kända för att vara funktionella och välkomnande. Välj möbler som inbjuder till avkoppling och gemytlighet. En rymlig soffa där du kan njuta av vila efter en arbetsdag, robusta bord och bekväma stolar för att organisera aperitifer och middagar med vänner är viktiga.

Dekorativa Detaljer

Detaljer gör alltid skillnaden. Vi rekommenderar användning av kuddar, mattor, gardiner med naturliga tyger och marina nyanser. Kombinera med dekorativa keramiska föremål, som vaser och tallrikar, som ger en autentisk touch. "Simba 3" tallrikarna, till exempel, är idealiska för att lägga till en touch av färg och stil till ditt bord.

Dofter av Hav och Natur

Glöm inte att komplettera atmosfären med dofter som påminner om naturen och havet. Välj luftfräschare med fräscha dofter som mandarin, lime och granatäpple.

Naturlig Belysning

Få ut det mesta av naturligt ljus. Stora fönster och ljusridåer som släpper igenom ljus är nyckeln. Integrera lampor gjorda av naturmaterial för varm och välkomnande kvällsbelysning som vår moderna "Avetta2"-lampa, idealisk för att skapa mjuk och naturlig belysning i ditt vardagsrum eller sovrum.

Att anta medelhavsstilen i ditt hem har aldrig varit enklare med våra högkvalitativa produkter. Utforska vår samling och förvandla ditt hem till en perfekt medelhavsfristad för att koppla av och njuta av varje ögonblick.
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro