Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Trädgårdsbord Aluminium - Tillverkad i Italien Design

Trädgårds- eller terrassbord - utomhus i aluminium för lyxiga möbler: lätt, hopfällbart och beständigt.

Vad är bättre på en vacker vår- eller sommardag för att bjuda in dina vänner för en aperitif i din trädgård eller på din terrass? På vår hemsida hittar du alla perfekta utemöbler för att skapa en magisk trädgård.
För dem som älskar ett komplement av möbler funktionella och resistenta kan de välja bland de många modellerna av aluminiums utomhusbord. Denna lösning är perfekt om du behöver använda ditt externa utrymme precis när det behövs. Denna tabell är lätt, vikbar och lätt att flytta. Liksom vikbord kan du hitta Queen modellen av Talenti.
Detta material är motståndskraftigt mot slag och repor, så ditt trädgårdstabell kommer att förbli under många år under optimala förhållanden, alltid redo för att försköna ditt husets utomhus.

I den här kategorin kan du hitta många aluminiumsbordsmodeller: kaffebord runt eller fyrkantiga, som Bistrò-modellerna av Talenti, ideal för ett litet hörn av avkoppling. Bord för att välkomna din gäst till en lunch eller en godis middag. Vi visar dig: Ropebordet av Talenti med toppen i härdat glas. Om du vill ha en elegant touch, välj aluminium i kombination i toppen i glas med rund form som Cirkelmodellen av Talenti.

Alla produkter som vi har i vår katalog realiseras med material av hög kvalitet och de är resultatet av ett uppmärksammat urval gjord av ous personal. Kom ihåg att om du har några tvivel eller om du vill ha ett råd är vi helt tillgängliga. Det är ett nöje för oss att hjälpa dig att välja bland modellerna och färgerna som aluminiumsplattformen är perfekt för att återspegla din personlighet!