Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Klädda Dubbelsängar Med eller Utan Förvaring 

Klädd dubbelsäng till sovrummet - med eller utan förvaringstyg eller läder med modern eller klassisk design.

Dubbelsängen är det viktigaste möbelet i sovrummet. Det måste därför återspegla komforten och gifta sig med hemmet. En dubbelsäng med modern design är därför nödvändig för att ta hand om sovrumsmöblerna. En mycket modern typ idag är den klädda dubbelsängen.

De klädda dubbelsängarna med förvaring är praktiska för att optimera utrymmet och organisera dina sovrumsmöbler.
De vadderade dubbelsängarna som föreslås i vår onlinekatalog lämnar utrymme för kreativitet tack vare mångfalden av former som kan ta genom att välja en trästruktur för en vintageeffekt, snarare än järnstrukturen. För att inte tala om de tusen nyanser och färger som kan ta huvudet på sängen! En huvudgavel i läder eller eko-läder kommer att tillfredsställa de mest raffinerade smakerna, medan för dem som har mer inspiration kan de välja ett tygskydd i linne, mönstrad bomull eller utbytbar vanlig

Alla produkter som presenteras i katalogen är tillverkade av högkvalitativt material och är resultatet av ett noggrant urval som gjorts av vår personal. Kom ihåg att du för alla tvivel hittar oss till ditt förfogande. Skriv oss i den dedikerade chatten eller skicka ett e-postmeddelande till adressen du hittar på vår webbplats.
Det kommer att vara ett nöje för oss att hjälpa dig att välja den moderna klädda dubbelsängen som är perfekt för ditt hem.