Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Duschmunstycken Design dusch även med LED och Färgterapi

Föreställ dig en varm dusch, dall'avvolgente mild ström kaskad som lyser vårt badrum ändrar färg i bakgrunden medan du lyssnar på avslappnande musik .. en dröm? Nej, en verklighet.
Tiden för duschen, kanske som barn han mindes en irriterande ögonblick ... eftersom han stal tid till spelet. Men idag, efter en lång dag på jobbet, är det första du vill göra när du in i huset är en trevlig dusch, varmt och uppfriskande att rena våra smuts på dagen, att slappna av våra nerver och förbereda för kvällen hemma i vår bekväma kläder och ren. För att göra riktigt bra den här gången, undvika jet block, måste man fokusera på kvalitetsprodukter anpassade för vår miljö.

En dusch kan också bli ett litet spa personal i själva verket, tack vare kvaliteten på duschmunstycken. Här hittar du valfri modell av varumärke design huvud; Bassini, Paini, Ercos, Ideal Standard, Mariani. Mätningen är lika viktigt; Vi kan också hitta en dusch ultratunna och ultratunna dusch. De mest populära storlekarna är duschmunstycken 20x20, 40x40 och 50x50.

Först väljer är den typ av duschhuvudet enligt det utrymme vi har. Vi kan välja ett duschmunstycke infälld tak om du har ett litet utrymme, liksom ett duschmunstycke med arm eller en anordning flera strålar med sidoväggar applikationer kan ge en fascinerande och rikligt med vatten jet för stunder av avkoppling. Bossini faktum inser-dusch paneler med rotations kommando som låter dig välja tre olika typer av jet, ger nöjet att vattnet i dess mest naturliga former: den regenererande smekning av regn, en bekväm vattenfall jet eller den svala touch av en stråle atomiserad. Designen duschmunstycken Säljare Bossini är Cube, Oki modeller Twiggy, Cube, Acquavolo, Vattenfall och Manhattan.

För att minska underhåll och var inte rädd att skapas över tiden som irriterande kalksten anti-estetiska och skadligt för kvaliteten på duschmunstycke, kan du köpa en självrengörande duschhuvud; Produkter utrustade med "Easy clean" system med gummimunstycken.

De material de är gjorda av duschmunstycken är så många; l 'stål,' stål, brons, koppar l 'Antik eller e l' aluminium. Material mångsidiga, bekväma och anti-scratch.
En innovation otroligt för en unik och speciell dusch är den känslomässiga mångfärgade dusch, Bossini erbjuder duschmunstycken med LED-lampor med ett brett utbud av färger för att skapa en gynnsam terapeutisk effekt.

Om terapidusch lägger till möjligheten att lyssna på musik som du får perfektion! På denna punkt skulle vi aldrig komma ut ur duschen. I själva verket kan du välja bland många avancerade duschmunstycken med inbyggda ljudsystem med högtalare, redo för anslutning till alla typer av musikspelare eller Bluetooth.

Vi ger fritt spelrum för fantasin genom att välja en rund dusch huvud, fyrkantiga, ovala, rektangulära, att tidpunkten för tillfället väntar på en dusch och speciell. Alla produkter som presenteras i katalogen är tillverkade av material av högsta kvalitet, och är resultatet av noggrant urval gjort av vår personal. Kom ihåg att för några tvivel vi står till ditt förfogande.

Upptäck våra erbjudanden och köpa online chefsdesigner skur av dina drömmar!