Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Duschmunstycken med Chromoterapi - Tillverkad i Italien

Italienska duschmunstycken med infällda eller takade tak för det moderna och tillverkade badrummet i Italien

Bland våra förslag finns infällda takljus om vi har ett litet utrymme, eller den armmonterade eller en multi-jet-enhet med sidoväggstillämpningar som kan ge en omslutande och riklig vattenstråle för avkoppling. Bossini gör i själva verket duschpaneler med vridreglage som gör att du kan välja tre olika typer av strålar, vilket ger nöjet med vatten i dess mest naturliga former: regenererande smekret av regnet, en bekväm vattenfallstråle eller den fräscha touchen av en stråleförstörd.

Du kan också hitta duschhuvuden i guld- eller svarta färger.
 
Materialen med vilka duschmunstyckena är tillverkade är många; stål, rostfritt stål, brons, koppar, antik mässing och aluminium. Mångsidiga, bekväma och reptåliga material.
En otrolig innovation för en unik och speciell dusch är den mångfärgade emotionella duschen; Bossini erbjuder duschmunstycken med LED-lampor i ett brett utbud av färger för att generera en fördelaktig färgterapieffekt .

Vi ger fantasin fria tyglar genom att välja ett runt duschhuvud, fyrkantigt, oval eller rektangulärt, för att göra duschtiden till ett speciellt och väntande tillfälle. Alla produkter som presenteras i katalogen är gjorda av högkvalitativa material och är resultatet av noggrant urval av vår personal. Kom ihåg att du utan tvekan hittar oss till ditt förfogande.